Winter Wonderland in Stadshagen

Zaterdag 22 t/m maandag 24 december

We toveren het winkelcentrum van Stadshagen op zaterdag 22 tot en met maandag 24 december om in een Winter Wonderland in kerstsfeer. Wat is er allemaal te doen?

Zaterdag 22 en maandag 24 december, 10.00u tot 17.00u

Zwierenen zwaaien op het ijsbaantje, meet & greet met twee ijsprinsessenen kindertheater. Gratis glühwein, chocomelk en snert in de sfeer volle iglotent. En genieten van muziek. De kleintjes kunnen gezellig knutselen en of zich laten schminken in de Kidskersttent van Partou terwijl de ouders even boodschappen doen. En op zaterdag rijdtook het Stadshagentreintje weer rond.

Zondag 23 december, 12.00 – 18.00u:

KOOPZONDAG & KERSTMARKT
Shoppen en genieten van de kerstsfeer. Onze winkels en het ijsbaantje zijn open. Er staan diverse kerstkraampjes om gezellig te snuffelen en shoppen. Ook de ijsprinsessen zijn vandaag weer van de partij. Er is livemuziek van Emma Kisteman, het duo Termites en Popkoor Hoorhaar

Zondag 16.00 – 18.00u:

OUD-HOLLANDSCULIHOPPEN & VOSSENJACHT
Een gezellig én gratis uitje met vrienden, je buren, familie en/of het hele gezin. 

Lekker smikkelen en smullen van elf gratis hapjes en drankjes en ondertussen genieten van de livemuziek. De kids kunnen op zoek naar de elf vossen die zich hebben verstopt in het winkelcentrum. Vind ze allemaal en vraag om een sticker. Heb je alle stickers verzameld, scoor dan een gratis oliebol bij de oliebollenkraam. En met een volle kaart maak je ook kans op een van de drie Intertoys cadeaubonnen t.w.v. €25,-. Doe mee en win!

Kijk voor meer informatie op www.winkelcentrumstadshagen.nl of op Facebook.com/wcstadshagen

Geef een reactie