Wipneus en Pim kleine zaal Kulture Klub

We kennen Wipneus & Pim al meer dan twintig jaar. Twee dj’s die we al die jaren al graag in Zwolle zien met een onovertroffen feestconcept. Als geen ander weten Wipneus & Pim het publiek op een muzikale wijze in het zonnetje te zetten. Van de leukste dance & classics tot de hits van vandaag de dag, alles onder een laag positieve energie!

Tijdens een avond Wipneus & Pim is er genoeg te beleven en bewegen. Van danswedstrijden tot een potje ‘de jongens tegen de meisjes’. Een onophoudelijke stroom aan bekende hits en fantastische prijzen zorgen elke keer weer voor hetzelfde resultaat: een grandioos feest waar het publiek altijd de grote winnaar is. Van The Black Eyed Peas naar Paul Elstak en via Guus Meeuwis naar Robin Thicke of Queen. Feest.

KULTURE KLUB

De kleine zaal wordt op 9 september gehost door Kulture Klub! 80’s met smaak: Van Grace Jones en Talking Heads via The Smiths en Neneh Cherry naar David Bowie en Duran Duran. Goede muziek, leuke mensen, een wijntje en een dansvloer. Geen verkleedpartij, maar gewoon een goed dansfeest.

Kaarten zijn hier te bestellen.

Datum Zaterdag 8 September 2018
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 22:00
Zaal open 22:00
Voorverkoop € 10,50
Deur € 13,00
Leeftijd 18+ (ID Verplicht)

Geef een reactie