De legendarische zangeres Melanie komt op zondag 15 december een optreden geven in Zwolle. Melanie werd in één keer wereldberoemd dankzij haar optreden tijdens het legendarische festival Woodstock in 1969. Dit jaar is het precies vijftig jaar geleden dat Woodstock werd gehouden. Het optreden tijdens Woodstock zal dan ook de rode draad vormen van haar show in Hedon. De kaartverkoop voor het optreden in Zwolle is van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato te Zwolle.

Melanie wordt gezien als een van de grootste singer-songwriters aller tijden. In Nederland is zij niet alleen bekend van Woodstock maar ook door haar prachtige song “Beautiful People” wat elk jaar een hoge notering heeft in de Top 2000. Haar nummers worden nog steeds door vele popsterren gecoverd, waaronder Miley Cyrus, Cher, Macy Gray, Björk, Dolly Parton en de Nederlandse Mathilde Santing.

Onlangs werd aangekondigd dat het legendarische Woodstock Festival zal terugkeren deze zomer, ter gelegenheid van haar 50 jarige jubileum. De programmering zal bestaan uit legendarische Woodstock sterren en bekende pop artiesten van vandaag. Uiteraard zal Melanie daar niet ontbreken, ze is een van de meest legendarische artiesten van het Woodstock Festival van 1969.

MELANIE

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zondag 15 december
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:00 uur
Entree : €29,50

Geef een reactie

Instagram

WhatsApp ons (09-21u)
%d bloggers liken dit: