Zangeres MAAN keert tijdens clubtour terug naar Hedon

De populaire zangeres MAAN komt tijdens haar clubtour terug naar Zwolle. Afgelopen 5 mei was de zangeres Ambassadeur van de Vrijheid op Bevrijdingsfestival Overijssel en gaf ze een zeer succesvol optreden op het festival. MAAN stond in 2018 ook al eens in Hedon, dat optreden raakte snel uitverkocht. Kaarten zijn vrijdag 10 mei vanaf 10:00 uur verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.

De veelzijdige Nederlandse zangeres, bekend van o.a. de hits Ride It, Spijt en Lief Zoals Je Bent, toerde eerder met eigen clubtours door Nederland. Hierover kreeg Maan lovende kritieken, zo schreef NRC: “ze is openhartig en bij momenten ook straat-wijs, en innemend als ze met achtjarige meisjes over het podium danst. Maan kan alles.”

Dat Maan alles kan, heeft zij ruimschoots bewezen. Zo was zij gisteren, op Bevrijdingsdag, Ambassadeur van de Vrijheid 2019 samen met Kraantje Pappie en DJ Sam Feldt, waarvoor zij door heel Nederland vloog en bij diverse Bevrijdingsfestivals optrad. Daarnaast scoorde de getalenteerde zangeres een hit met o.a. Blijf Bij Mij met Ronnie Flex, bereikte de EP Waar Ga Je Heen de gouden status, ontving ze de 100% NL Doorbraak Van Het Jaar Award én de 100% NL Zangeres Van Het Jaar Award, gaf ze in 2018 een indrukwekkend Pinkpop optreden en nam ze ook nog eens deel aan Dance, Dance, Dance. Als kers op de taart stond de recente hit Hij Is Van Mij met Kriss Kross Amsterdam, Tabitha en Bizzey maar liefst veertien weken lang op nummer 1 in de Streaming Top 40 en behaalde het de platina status.

Het succesverhaal van Maan de Steenwinkel leest als een goed boek: na het gymnasium besloot de toen 18-jarige Bergense een tussenjaar te nemen, deed mee met de audities voor The Voice of Holland, werd gecoacht door Marco Borsato, bij wie ze later deze maand op het podium van De Kuip staat, en won de competitie. Sindsdien heeft Maan meerdere singles en EP’s uitgebracht en is ze een graag geziene gast op zowel televisie als festivals en in poppodia.

MAAN

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 6 maart 2020
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:00 uur
Entree : € 20,00

Geef een reactie