Op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli organiseert Filmtheater Fraterhuis een nieuwe editie van de Pop Up Cinema op het sfeervolle Celeplein. Speciaal voor alle liefhebbers start op beide avonden bij het vallen van de duisternis om 22.00 uur de film ‘The Wife’. Een prachtig geacteerd drama over de vrouw van een wereldberoemd schrijver die een leven lang in zijn schaduw heeft gestaan.

The Wife
Joan Castleman (Glenn Close) is een opvallende schoonheid met onberispelijke referenties. Veertig jaar heeft ze haar eigen talent, dromen en ambities opgeofferd voor haar charismatische man Joe en diens succesvolle literaire carrière. Ze heeft altijd zijn ontrouw en excuses genegeerd met gratie en humor. Hun huwelijk is gebouwd op ongelijke compromissen en Joan staat op het punt haar breekpunt te bereiken. Aan de vooravond van de uitreiking van de Nobelprijs voor de Literatuur aan Joe confronteert ze hem met het grootste offer van haar leven en het geheim van zijn carrière. ‘The Wife’ is gebaseerd op het boek van Meg Wolitzer. Glenn Close vertolkt de rol van de echtgenote met ingehouden razernij, die af en toe mooi subtiel doorschemert in een oogopslag of vertrokken mondhoek.

Pop Up Cinema
Het Fraterhuis viert de zomer met een speciale reeks buitenfilms op het intieme Celeplein. Tijdens acht weekenden in de maanden mei t/m september zijn onder de sterrenhemel bijzondere voorstellingen te zien. Bij het vallen van de duisternis start steeds een succesvolle en bijzondere film.

Celeplein
Het Fraterhuis hoopt op zwoele zomeravonden en zet op het knusse Celeplein de tuinstoelen, comfortabele kussentjes en warme dekens alvast klaar. Er is ook een pauze. De voorstellingen gaan ongeacht de buitentemperatuur en/of regen (binnen) door.

Kaarten
De kaarten voor deze buitenfilms kosten €9,00 voor Vrienden en €11,50 regulier. Dit is inclusief programmaboekje. Bezoekers kunnen op de website e-tickets kopen en printen. Voor meer informatie: www.filmtheaterfraterhuis.nl.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)